Naam: Ricardo Fyeet

Leeftijd: 42 Jaar

Opleiding: Leider Sportieve Recreatie 

Hobby: Kickboksen & Bootcamp

Ik houd erg van sporten en vind het leuk om kinderen meer te laten bewegen.
Sport en spel is een leuke activiteit waar je veel lol en plezier ziet uitstralen bij de kinderen.

 

Naam: Chris Ogar

Leeftijd: 51 Jaar

Opleiding: NGF (Amsterdam)

Hobby: Golfen

De ‘Golf-father’ van de Bijlmer, Chris Ogar, stoomt in de K-buurt wekelijks kinderen klaar om in de voetsporen vanTiger Woods te treden. Elke woensdag en zaterdagmiddag is hij te vinden op sportcomplex Kraaiennest.

 

Naam: Astrid Gilds

Leeftijd: 57 Jaar

Opleiding: Leider Sportieve Recreatie 

Hobby: Dansen en wandelen

Ik ben een actieve bewoner in de K-buurt. Ik houd erg veel van sporten. Daarom vind ik het ook zo leuk om kinderen te laten bewegen , zodat ook zij kunnen ondervinden dat sporten erg leuk is . Ik organiseer sport en spelactiviteiten en geef daarnaast dans en Zumba lessen. Kom gezellig langs en doe mee.

 

 

Naam: Kevin Bourne
Leeftijd: 34 Jaar
Opleiding: Jeugd Sport Begeleider & Leider Sportieve Recreatie  
Hobby: American Football, Fitness, Atletiek, Eten en Spelletjes.

Bewegen stimuleert de ontwikkeling van jong en oud. Naast het beleven van plezier leer je ook mensen kennen. Ik houd zelf van sporten. Op dit moment ben ik personal trainer en begeleid ik jongeren die in de toekomst voor een groep willen staan. Als bewoners ideeën hebben vind ik ontzettend leuk om hun te helpen en stimuleren om hun idee te realiseren in de buurt.

Als Manager van K-Zonesports  ben ik verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en bewaak ik de kwaliteit van de activiteiten die door onze trainers worden gegeven. Mocht je vragen en/of opmerkingen hebben stuur dan een mailtje naar info@kzonesports.nl