Geschiedenis

Aan de hand van een groep enthousiaste vrijwilligers is de stichting uitgegroeid tot een actieve sportaanbieder in heel Amsterdam Zuidoost voor jongeren tussen 4 en 12 jaar. Al snel werden er vanuit de stichting sportbuurtwerkactiviteiten aangeboden en niet veel later werden er serieuze tennis- en golflessen gegeven aan de getalenteerde jongeren uit de buurt.

De activiteiten worden inmiddels gecoördineerd vanuit een eigen locatie te Kruitberg 3016. K-Zone Sports heeft een gevarieerd aanbod: van wekelijks terugkerend sportbuurtwerk tot grootschalige sportevenementen zoals de Zomeractiviteiten en straatvoetbaltoernooien. We bieden een grote diversiteit aan sporten: voetbal, tennis, atletiek, golf, basketbal, tafeltennis en allerlei spelvormen voor de kleine kinderen. Daarnaast zijn we inmiddels 10 jaar een gewaardeerd en geaccrediteerd opleidingsinstituut. We verzorgen LSR-trajecten en bieden jaarlijks aan meerdere stagiaires een plek om te groeien als sportbegeleider.

Neem contact met ons op

Heeft u naar aanleiding van onze website nog vragen en/of suggesties neem dan gerust contact met ons op door het formulier in te vullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.