Team

Binnen de organisatie is het voor iedereen mogelijk om een bijdrage te leveren aan de sportontwikkelingen van onze doelgroep. Er wordt heel veel gewerkt met vrijwiligers  omdat het een organisatie is die heel veel waarde hecht aan de sociale vorming van de buurt waarin wij gevestigd zijn. Het geheel wordt gemonitoord door de manager van K-Zonesports en de eindverantwoording ligt bij het bestuur van de organisatie. Ook is er 1 vaste trainer die nauw samenwerkt met de manager. 

Indien u ook een positieve bijdrage wilt leveren aan de sportontwikkeling van onze doelgroep, bent u van harte welkom. U kunt dan een mail versturen naar cyrrma@kzonesport.nl. In deze mail kunt u kenbaar maken; wie u bent, wat voor bijdrage u wilt leveren en uw beschikbaarheid. De manager zal u dan uitnodigen voor een kennismakingsgesprek waarin u uw motivatie kan toelichten. 

Henk Boldewijn

Voorzitter


Nghita Goedhart

Secretaris

Edwin Kemphuis

Penningmeester

Neem contact met ons op

Heeft u naar aanleiding van onze website nog vragen en/of suggesties neem dan gerust contact met ons op door het formulier in te vullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.