Missie en Visie

Missie: 

K-Zonesports bestaat al 20 jaar en draagt op een laagdrempelige manier bij aan de gezonde en maatschappelijke ontwikkeling van jeugdigen vanaf 4 tot en met 18 jaar. Onze missie is om  jeugdigen te stimuleren voor een gezonde leefstijl te kiezen;  kennis te laten maken met de verschillende sportactiviteiten waaruit zij later een bewuste keuze kunnen maken om hun talent verder tot bloei te brengen.  

Om dit nog beter in te vullen bieden we sinds 2017 ook een platform voor sportaanbieders om contact te maken met bewoners. Zo helpen wij hen stappen te zetten naar het leven dat zij ambiĆ«ren, met ambitieuze doelen en een gezonde leefstijl. 
Ook spelen we een verbindende rol in de buurt op sportgebied door onze platformfunctie. 

Visie:

Door jong en oud de mogelijkheid te bieden te sporten, mee te organiseren en zich professioneel te ontwikkelen, zijn we een meerwaarde in Bijlmer-Oost. Concreet doen we dit door onze rol als opleidingsinstituut te continueren, onze rol als sportaanbieder uit te breiden en de rol van contactplatform voor bewoners en organisaties neer te zetten. Key tot your future, door en voor de bewoners van Bijlmer-Oost.

Neem contact met ons op

Heeft u naar aanleiding van onze website nog vragen en/of suggesties neem dan gerust contact met ons op door het formulier in te vullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.